Alles moet beter, sneller en gemakkelijker. Het huidige onderwijs richt zich op taal en rekenen, maar de wereld verandert.

De wereld verandert steeds sneller en wat moet je nou weten en kunnen? waar krijg ik een baan mee? hoe kunnen we onze planeet weer gezond en schoon krijgen? Andere Skills en het samen laten werken van mensen, met verschillende talenten is 1 en daarnaast efficienter en schoner produceren, zodat er voldoende voedsel is en minder vervuiling! hiervoor moeten we samen oplossingen bedenken en de nieuwste technieken inzetten. Techniek en 21ste eeuwse skills worden kinderspel bij NSO Prins Heerlijk en Skillscollector.

Wij hebben 3 d printers. Met de door onszelf ontwikkelde methodiek, waarbij de 21ste eeuwse vaardigheden zoals: creativiteit, communicatie, samenwerken en kritisch denken. in combinatie met moderne technieken, wordt gebruikt.

Nu beginnen wij met het online verzorgen van leren programmeren met UBBU.

Vertalingen volgen, maar uit eigen ervaring, met de kinderen in de nso, is er alleen in het begin en bij de vragen wat ondersteuning in het vertalen nodig. 

Hier extra korting met de code UBBUNL Meld je hier aan met de code UBBUNL

 

 

 

 

 

skillscollector

Uw kind ervaart de ware revolutie van een 3D-printer en programmeren met UBBU

Het creatieve denkvermogen krijgt een steeds belangrijkere rol in de samenleving. We inspireren en interesseren uw kind graag met de nieuwste technieken. Hierdoor geven we kinderen de mogelijkheid om hun talenten op een wel heel speciale manier te kunnen ontdekken: de 3D-printer. NU online programmeren met UBBU Meld je hier aan met de code UBBUNL

Cursus 3D-printen

Het kind van de toekomst
Tijdens de naschoolse opvang leert uw kind een ontwerp bedenken dat we daarna in 3D zullen printen. Hiermee stimuleren we het denken in oplossingen. Uw kind zal de 3D-printer ervaren als een fascinerende en inspirerende manier om te produceren.

NU ONLINE UBBU leren programmeren, met extra korting code UBBUNL

Cursus 3D-printen, ubbu, programmeren, online nso

Vragen?
Wilt u meer weten over het programma van UBBU bij NSO Prins Heerlijk? Bel 0655767405 of stuur een e-mail.

NSO Prins Heerlijk in de media

Naschoolse opvang Haarlem