21ste eeuw talenten ontdekken met 3D

Alles moet beter, sneller en gemakkelijker. Het huidige onderwijs richt zich op taal en rekenen, maar de wereld verandert.

Wij willen schoner, op maat gemaakt en persoonlijker!. Het huidige onderwijs richt zich op taal en rekenen, maar de wereld verandert snel!. We hoeven niet lang meer te wachten tot een 3D-printer voor op de keukentafel de normaalste zaak is. Techniek wordt kinderspel bij NSO Prins Heerlijk.

Wij hebben vier 3 d printers en meerdere 3 d pennen. Met de door onszelf ontwikkelde methodiek, waarbij de 21ste eeuwse vaardigheden zoals: creativiteit, communicatie, samenwerken en kritisch denken. in combinatie met moderne technieken, wordt gebruikt.

Het leren ontwerpen en 3 d printen tijdens de na schoolse opvang is in de prijs inbegrepen bij onze Na schoolse opvang. Opvang kosten 7,15 euro per uur en maandprijs per dag 166,60 euro. 

Via Skillscollector BV zal de methodiek ook digitaal beschikbaar zijn en komen er workshops en zomerkampen.

 

 

 

skillscollector

Uw kind ervaart de ware revolutie van een 3D-printer

Het creatieve denkvermogen krijgt een steeds belangrijkere rol in de samenleving. We inspireren en interesseren uw kind graag met de nieuwste technieken. Hierdoor geven we kinderen de mogelijkheid om hun talenten op een wel heel speciale manier te kunnen ontdekken: de 3D-printer.

Cursus 3D-printen

Het kind van de toekomst
Tijdens de naschoolse opvang leert uw kind een ontwerp bedenken dat we daarna in 3D zullen printen. Hiermee stimuleren we het denken in oplossingen. Uw kind zal de 3D-printer ervaren als een fascinerende en inspirerende manier om te produceren.

Cursus 3D-printen

Vragen?
Wilt u meer weten over het programma van 3D-printen bij NSO Prins Heerlijk? Bel 023-5514074 of 0655767405 of stuur een e-mail.

NSO Prins Heerlijk in de media

Naschoolse opvang Haarlem